Om Evenues

Mission

Vi vil samle mennesker til de bedste events på venues, der gør indtryk og sætter aftryk for en bedre verden. Vi skal skabe solide rammer for afvikling, eksekvering og kultur. Ved at sætte aftryk og skabe mening med vores virke skal de rette forhold for sociale relationer, bæredygtighed, code of conduct og kultur opretholdes.

Værdier

Udover blot at være en virksomhed med fortjeneste som hovedmål, skal vi tage del i tendensen om organisatorisk socialt ansvar og herved ”sætte aftryk” for en bedre verden. Som en aktør indenfor event- og selskabsbranchen skal vi sætte nye standarder. Ikke mindst skal vi sørge for en god virksomhedskultur for alle medarbejdere.

Vision

Vi dedikerede til at skabe uforglemmelige oplevelser gennem vores unikke venues. Vi tilbyder lokationer, der skiller sig ud, kombineret med en førsteklasses service, hvor mad, drikke og service altid leverer på højeste niveau. Uanset om det er en intim sammenkomst eller en storslået begivenhed, kan du forvente en oplevelse, der overgår forventningerne. Vores fokus på detaljer og service gør os til den foretrukne partner, når der skal skabes noget særligt.

Ejerkredsen og den daglige ledelse består af Noomi Lind Rønne, Allan Hansen, Rasmus Møller Nielsen, Casper Bruun Jensen & Sam Critchley.

Ledelsen hos Evenues

  • Noomi Lind Rønne er salgsdirektør og partner i Evenues

    Noomi Lind Rønne

    Salgsdirektør & Partner

    Noomi er salgsdirektør og har med over 10 års erfaring inden for event- og mødebranchen set det meste. Noomi ved, hvad der skal til for at løfte et arrangement til øverste niveau.

  • Allan Hansen er direktør og partner i Evenues

    Allan Hansen

    Direktør & Partner

    Allan har erfaring som direktør og medejer i virksomheder som Langelinie Pavillonen og Humanic. Allan har sammen med det øvrige partner-team store ambitioner for Evenues: Vi vil sætte den nye norm for drift af venues og levering af kvalitet.

  • Rasmus Møller Nielsen er køkkenchef og partner i Evenues

    Rasmus Møller Nielsen

    Executive Head Chef & Partner

    Rasmus er køkkenchef og partner. Han har erfaring fra steder som Pierre Andre, Søllerød Kro, Admiral Hotel mfl.

  • Casper Bruun Jensen er banquet manager, sommelier og partner i Evenues

    Casper Bruun Jensen

    Executive Banquet Manager, Sommelier & Partner

    Casper Bruun Jensen blev optaget i Dansk Sommelierforening i 1997. Han har blandt andet erfaring som sommelier hos Marchal ved D’Angleterre, Nimb og Le Pont De La Tour i London.

  • Sam Critchley er barchef og partner i Evenues

    Sam Critchley

    Barchef & Partner

    Sam har erfaring som barchef fra cocktailbaren, Brønnum, i København. Han var tidligere finalist for Danmark i World Class.

Vi er Evenues

Køkken

Administration

Bartendere & tjenere